Mobility for Everyone

“Mobiliteit voor iedereen” is het devies van Forenses bv als het gaat om de ontwikkeling van elektrische fietsen voor mensen die een comfortabele en stabiele fiets nodig hebben. Onder de merknaam Bolton worden verschillende modellen op de markt gebracht, die door zorgorganisaties en in zorgwinkels door heel Nederland worden aangeboden. Zo is het bij model Dorset, door de extreem lage instap, mogelijk op het zadel te blijven zitten als beide voeten op de grond staan. 

Bolton elektrische comfortfietsen worden in Nederland ontworpen, waarbij aan comfort, degelijkheid en vormgeving extra veel aandacht wordt besteed. Dit gebeurt  in nauwe samenwerking met fabrikanten welke streng worden geselecteerd op kwaliteit en afwerking van hun producten. Op Bolton elektrische fietsen worden uitsluitend kwaliteitsonderdelen van bekende merken gemonteerd waaronder Shimano versnellingen, AXA ART-gekeurde sloten en Spanninga verlichtingssets. Elke Bolton elektrische fiets wordt gekeurd volgens de Europese norm EN15194, welke hoge eisen stelt aan veiligheid en duurzaamheid van elektrische fietsen.

 

  Adviesverkoopprijs € 1995,-                           Adviesverkoopprijs € 2279,-                             Adviesverkoopprijs € 2349,-                   Adviesverkoopprijs € 2379,-                  

Norfolk is het Bolton basismodel voor iedereen die comfort en stabiliteit met een standaard uitrusting op prijs stelt.
Lichtgewicht aluminium frame met lage instap en geïntegreerde kabels. Het LED-controlepaneel is voorzien van een WALK knop: In deze stand kunt u de fiets aan de hand meevoeren waarbij de motor draait met een snelheid van ca. 6 km per uur. Dit kan van pas komen als u de fiets een steile helling op moet duwen. De 24 V accu geeft u een actieradius (de afstand die op een volle accu kunt fietsen) van 35-45 km mits 1:1 trapondersteund en afhankelijk van gewicht en omstandigheden. Meer informatie vindt u in de gebruiksaanwijzing (klik hier). Alle details en meer afbeeldingen vindt u hier.

Nu ook verkrijgbaar in de E-Shop klik hier.

 

Somerset is het paradepaardje van Bolton voor mannen en vrouwen die meer comfort en een luxe uitvoering wensen. 
Het lichtgewicht aluminium frame met geïntegreerde kabels is uitgerust met een Velo comfortabel geveerd zadel, een verende Promax zadelpen, quick release handmatig verstelbaar stuur met ergonomisch gevormde Comfort “soft” handgrepen en een verende Zoom voorvork. Met de Shimano Nexus Inter-7 versnelling kunt u het fietsen geheel naar wens en omstandigheden regelen. Het LCD-controlepaneel  regelt de trapondersteuning, geef de snelheid, de accu-status, de kilometerstand en de ritafstand weer. Met de 36 V accu fiets u maar liefst 45-65 km op een volle accu (mits 1:1 trapondersteund en afhankelijk van gewicht en omstandigheden). Meer informatie vindt u in de gebruiksaanwijzing (klik hier). Alle details en meer afbeeldingen vindt u hier. Bekijk hier de promo video.

Nu ook verkrijgbaar in de E-Shop klik hier.

 

De Dorset is een fiets met een uniek lichtgewicht aluminium frame met extreem lage instap waardoor u altijd met uw voeten stevig bij de grond kunt zodat bij plotseling remmen u beide voeten op de grond kunt zetten en op het zadel kunt blijven zitten en niet hoeft af te stappen. Deze fiets is bij uitstek geschikt voor mensen die moeite hebben met op- en afstappen of met een lichte bewegingsbeperking en mensen die vooral veilig willen fietsen.  Uitgerust met een Velo comfortabel geveerd zadel, een verende Promax zadelpen, quick release handmatig verstelbaar stuur met ergonomisch gevormde Comfort “soft” handgrepen en een verende Zoom voorvork. Meer informatie vindt u in de gebruiksaanwijzing (klik hier). Alle details en meer afbeeldingen vindt u hier.

Nu ook verkrijgbaar in de E-Shop klik hier.

Bekijk hier de promo video.

 

 

GARANTIE

• 5 jaar garantie op het frame
• 1 jaar garantie op de accu (bij normaal gebruik) 
• 1 jaar garantie op alle draaiende delen
Tijdens de garantieperiode worden reparaties door de "aan huis" servicedienst van FietsNED uitgevoerd. Klik hier voor de voorwaarden.